![]() |
|
|
#1 | |||||||||
|
کاربر اخراجی
حالت من:
پرچم کشور من :
سپاس ها: 130
سپاس شده 67 در 41 پست
درجه: 10 [ ![]() ]سابقه: 23 / 233 |
نقد فیلم Pineapple.Express Pineapple.Express نوعی مواد مخدر شیمیایی است که توسط ارتش امریکا تولید شده و بهترین نوع مخدر می باشد این ماده به خارج از ارتش راه پیدا کرده و به دست یک دلال مواد مخدر می رسد که آنها را در اختیار دوستش قرار می دهد تا استعمال کند.که او در حین استعمال این ماده شاهد قتلی است که دامنگیر خود او نیز می شود. این فیلم فیلمی است در ژانر کمدی که توسط گروهی تولید شده که تهیه فیلم های طنز زیادی را در این اواخر بر عهده داشته اند از جمله: *****bad، knocked up، forgetting sarah marshall و ... بازیگران این اثر عبارتند از: seth rogen بازیگر فیلم های کمدی از جمله*****bad ، james franco بازیگر فیلم های spider man ، gary cole و ... این فیلم کمدی بیشتر از آن که صحنه های خنده دار داشته باشد صحبت های خنده دار دارد. بازی بازیگرانش کاملا حس را القا می کند تا آنجا که منتقد نا متعارف روزنامه ورایتی چاپ امریکا این فیلم را بهترین فیلم نعشگی تاریخ سینما می داند. فیلم سراسر نعشگی این معتادان را نشان می دهد. موسیقی و فیلم برای این اثر برای فیلم کمدی خوب است ولی نقطه قوت آن در فیلم نامه طنز آلود آن است. کلا فیلمی است که به درد وقت های سر خوشی و دور هم بودن می خورد. در مجموع دیدن این فیلم را به شما پیشنهاد می کنم. نمره من به این فلیم 5/6 از 10 می باشد. لینک دانلود فیلم را با کیفیت dvd در زیر قرار می دهم. فیلم ((ما سرباز بودیم)) محصول 2002 کمپانی Icon یک فیلم در ژانر جنگی است که تراژدی جنگی را به تصویر می کشد که به شما جدا از هیجان برد و باخت یک احساس اندوه توأم با احترام می بخشد. این فیلم مانند اکثر فیلم های جنگی خط سیری مشخص را دنبال می کند و دارای صحنه هایی نفسگیر و هیجان انگیز است. بازیگر نقش اول این فیلم ((Mel Gibson)) است که در فیلم های Brave heart و patriot نقش آفرینی کرده است. کارگردان این فیلم ((Randall Wallace)) است که نویسنده ی فیلم های Brave heart وPearl harbor می باشد. اگر شما علاقه مند به فیلم های جنگی مثل نجات سرباز رایان (saving private Ryan) و سقوط بلک هاک (Black hawk down) هستید از این فیلم هم لذت خواهید برد. نقد فیلم قاتل نیکوکار Righteous kill ک فیلم فوق العاده معمولی پلیسی است که هیچ نقطه ی افتخاری جز حضور بازیگران نامدار سینما در آن نیست. بازیگران این فیلم Al pacino (بازیگر فیلم هایIII godfather و scent of a woman) و Robert deniro (بازیگر فیلم های the dear hunter و ronin) و 50Cent (خواننده ی مشهور آهنگ های rap ) می باشند. بزرگترین اشکال این فیلم در کارگردانی آن است. با این که این فیلم داستان خلاقانه و بازی فوق العاده ای دارد ولی در آن اثری از صحنه های هیجان انگیز و دلهره آور نیست.بیشتر فیلم به صورت یک biography (زندگی نامه) فیلم برداری شده و از حرکات جالب توجه دوربین یا موزیک متن متناسب با فیلم خبری نیست. در این فیلم مانند اکثر فیلم های پلیسی یک twist (گمراهی فکری) وجود دارد که شما را از پیشبینی درست پایان فیلم دور نگه می دارد. نمره من به این فیلم 6 از 10 میباشد. |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|