سایت تفریحی تهران ست | TEHRAN SAT

Last Posts

بازگشت   سایت تفریحی تهران ست | TEHRAN SAT > تالار کامپیوتر > بـخـش بازیهای کامپیوتری > اخبار بازي ها و اخبار کنسول ها

ثبت نام سریع
شما کمتر از 20 ثانیه می توانید عضو سایت شوید

نام انتخابی : رمز عبور : تکرار رمز عبور : ایمیل : تکرار ایمیل :

تصویر تائید کننده
  قبول کردن قوانین و اساسنامه  

به انجمن های تفریحی تهران ست خوش آمدید. اوقاتی خوش را برای شما کاربران و مهمانان عزیز آرزومندیم...
پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-08-2010, 04:20 PM   #261

abol_fa مرد

مدیر ارشد تالار بازیهای کامپیوتری

abol_fa آواتار ها

حالت من:
پرچم کشور من :
سپاس ها: 1,165
سپاس شده 1,387 در 847 پست

درجه: 33 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه: 324 / 810
سحر و جادو: 514 / 2282
تجربه: 42%

تيم سازنده GOW III براي كار بعدشون هيچ نظري ندارن

Steve Caterson در مصاحبه اي گفته:
"من هيچي نميدونم! من سه سال از عمرم رو براي GOWIII صرف كردم و هفت سال هم براي كل اين سري - بچه هايه من سنشون از اين عدد كمتره. ما وقتي روي پروژه هايه بزرگ كار ميكنيم خيلي هيجان زده هستيم ولي ديگه هيچ كار ديگه اي نميتونيم بكنيم و فقط وقتمون رو روي اون ميزاريم. تنها بازي اي كه تو اين چند سال اخير تونستم بكنم Dead Space بوده , بازي هايه ديگه هم هستن كه اومدن و من ميخوام اونارو بازي كنم . در حقيقت دوستم دارم ببينم سازنده هايه ديگه چي كار كردن و ميكنن , اين بهترين قسمت تموم كردن يه بازي هست."

او همچنين گفت:
"خُب GOW III اخرين قسمت اين سه گانه هست , ما شما رو بلا تكليف نميزاريم ولي اين پايان كار اين فرنچايز نيست. من دوست دارم يه كار متفاوت بكنيم اگه بشه ! حتي خوب ميشه اگه به اين فرنچايز برگرديم و تمام دانسته هامون رو از اول تا الان بررسي كنيم و همه رو پياده سازي كنيم , همه چي ممكنه . ولي خيلي زوده كه بتونم بگم چي قراره بشه حتي نميدونم هفته بعد قراره چه اتفاقي بيفته."

قدیمی 03-09-2010, 12:21 AM   #262

abol_fa مرد

abol_fa آواتار ها

حالت من:
پرچم کشور من :

بدکمپانی2 به صدر جدول حمله کرد.
برای چندمین هفته‌ی متوالی این‌بار نیز شاهد تعویض پرفروش‌ترین بازی هفته در عرض کمتر از 7 روز هستیم. پس از بایوشاک و Aliens vs. Predator این‌بار نوبت هوی‌رین بود که سریعا جای خود را با عنوانی تازه وارد تعویض کند.
بازی بتل‌فیلدبدکمپانی2 در هفته‌ی نخست عرضه توانست به راحتی از سد هوی‌رین، رقیب قدرتمند خود عبور کرده، جایگاه اول را از آن خود کند.
طبق آمار منتشر شده نسخه‌ی ایکس‌باکس360 بدکمپانی2 با در اختیار گرفتن 51 درصد از سهم کل فروش، پرمخاطب‌ترین پلت‌فرم این محصول لقب گرفت. پس از ایکس‌باکس360، پلی‌استیشن3 با 31 درصد در جایگاه دوم قرار دارد و پلت‌فرم رایانه‌های شخصی با 13 درصد مقام سوم را از آن خود کرده است.
جاست‌دنس که دو هفته پیش‌ برای نخستین بار جایگاهی بجز اول و دوم را تجربه کرده بود، هفته‌ی گذشته بار دیگر جایگاه دوم را به خود اختصاص داد. بازی Aliens vs. Predator به جایگاه سوم بسنده کرده تا هوی‌رین با سه پله سقوط نسبت به هفته‌ی پیشین در جایگاه چهارم قرار بگیرد.
جنگاوری‌نوین2 نیز کم کم قصد دارد از جمع ده بازی برتر انگلستان خداحافظی کند. عنوان تیراندازی محبوب و پرطرفدار اینفینیتی‌وارد هفته‌ی گذشته برای اولین بار جایگاه هفتم را تجربه کرد. پیش از این جنگاوری‌نوین2 نه هفته‌ی متوالی در صدر جدول هفتگی فروش بازی‌های کشور انگلستان قرار گرفته است.
طبق معمول هفته‌های گذشته رتبه‌های پنجم، ششم، هشتم و دهم در اختیار بازی‌های انحصاری کنسول نینتندو Wii قرار دارد.

رتبه
قبلی
رتبه
فعلی
- 1 Battlefield Bad Company 2 3 2 Just Dance 2 3 Aliens vs. Predator 1 4 Heavy Rain 8 5 Sonic & Sega All-Stars Racing 4 6 Wii Fit Plus 5 7 جنگاوری‌نوین2 6 8 Wii Sports Resort 10 9 FIFA10 7
10 New ***** Mario Bros. Wii

- Battlefield Bad Company 2
سازنده: EA Digital Illusions CE
ناشر: EA
سبک: اکشن اول‌شخص
پلت‌فرم: PC - Xbox360 - PS3
تاریخ انتشار: منتشر شد
قدیمی 03-09-2010, 03:52 PM   #263

abol_fa مرد

abol_fa آواتار ها

حالت من:
پرچم کشور من :

نام عنوان جدید تیراندازی کدمسترز فاش شد
هویت بازی تیراندازی استوارت بلک که زیر نظر استودیوهای بازی‌سازی کدمسترز مراحل ساخت و توسعه‌ی خود را پشت سر می‌گذارد فاش شد: بادی‌کانت (Bodycount).
مجله‌ی رسمی ایکس‌باکس در جدیدترین شماره‌ی خود بطور اختصاصی به بازی بادی‌کانت پرداخته است. در قسمتی از این مقاله بادی‌کانت یک عنوان تیراندازی بسیار طراز اول معرفی شده، اما هنوز اطلاعات بیشتری در خصوص محتویات این شماره در دست نیست.
همچنین مجله‌ی رسمی پلی‌استیشن نیز به موازات مجله‌ی رسمی ایکس‌باکس در جدیدترین شماره‌ی خود از این بازی رونمایی خواهد کرد.
ماه گذشته کمپانی کدمسترز در مصاحبه‌ای اختصاصی با خبرگزاری سی‌وی‌جی تایید کرده بود آقای استوارت بلک را برای شرکت در پروژه‌ی ساخت و تولید یک بازی تیراندازی جدید به‌خدمت گرفته است. همچنین کدمسترز تایید کرده بود به‌ همراه استوارت بلک آقایان تام گلیو، کارگردان ارشد استودیو بازی‌سازی شعبه لندن بخش تفریحات و سرگرمی سونی و اندرو ویلسون، تهیه‌کننده سابق استودیو اسپلیت‌سکند را به‌خدمت گرفته است.
آقای استوارت بلک طی سال‌های 2005 و 2006 میلادی به‌عنوان طراح ارشد برروی پروژه ساخت و تولید بازی اکشن‌ اول‌شخص Black با استودیو کرای‌تیرین‌گیمز همکاری کرده است. بازی Black در سال 2006 میلادی برای پلت‌فرم‌های پلی‌استیشن2 و ایکس‌باکس منتشر و به ‌عنوان سرآغاز ورود جلوه‌های سینمایی به صنعت بازی‌های رایانه‌ای شناخته شد. با وجود ظرفیت‌های محدود پردازشی و گرافیکی کنسول پلی‌استیشن2 بازی Black از حیث جلوه‌های بصری و گرافیکی در زمان خود بی‌همتا بود و همانند شماره اول بازی کرایسیس به‌راحتی رقبای خود را پشت سر می‌گذاشت، اما این بازی هرگز نتوانست نظر مساعد منتقدین و سایت‌های مرتبط با بازی‌های رایانه‌ای را بسوی خود جلب کند.
منتظر اطلاعات بیشتر در خصوص بادی‌کانت باشید.

- Black

قدیمی 03-10-2010, 01:33 AM   #264

abol_fa مرد

abol_fa آواتار ها

حالت من:
پرچم کشور من :

EA اعلام كرد كه دومين DLC از بازی Need for Speed Shift در اين ماه و با شكلی ديگر عرضه خواهد شد.
ليست اتومبيل ها:

Alfa Romeo 8C Competizione
BMW M1 Procar
GUMPERT apollo
Honda NSX
McLaren MP4-12C
Maserati GranTurismo S
Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss

EA در اين پك بيش از 50 event جديد برای اين اتومبيل ها تدارك ديده است.
اين پك در تاريخ 18 مارس و به قيمت 10 دلار يا 800 MSP عرضه خواهد شد.به نظر می رسد كه از نسخه PC خبری نيست.
اين پك دومين پك عرضه شده برای Need for Speed Shift می باشد.اولين پك در ماه پيش منتشر شد
قدیمی 03-10-2010, 01:30 PM   #265

abol_fa مرد

abol_fa آواتار ها

حالت من:
پرچم کشور من :

صدور پروانه ساخت دو عنوان بازی رایانه‌ای ایرانی
چیریک و بیگانگان، دو بازی رایانه‌ای ایرانی پروانه ساخت گرفتند.
پس از موافقت شورای پروانه ساخت و طبقه‌بندی بازی‌های رایانه‌ای دفتر همکاری‌های سمعی و بصری و نمایش خانگی‌، پروانه ساخت دو عنوان بازی رایانه‌ای به‌شرح ذیل از سوی این دفتر صادر گردید:
1. چیریک - عصر باز پارسه
2. بیگانگان - سپنتا رایانه مهر به نویسندگی آقایان ماکان مهرپویا و رضا فرزام

همچنین پیش از این پروانه ساخت بازی رایانه‌ای سیاوش، عنوان در دست تولید شرکت سورنا پردازش آریا به نویسندگی آقای مجتبی سلیمانی از سوی دفتر همکاری‌های سمعی و بصری و نمایش خانگی صادر گردیده است.
بازی‌نامه رويای آبی نیز برای توليد توسط شركت دهكده سرگرمی‌های پارسه مورد موافقت شورای پروانه ساخت قرار گرفت. سبک اين بازی داستانی آموزشی بوده و نويسندگان آن سركار خانم راضيه آزاد و جناب آقای سعيد تشكری می‌باشند.
قدیمی 03-10-2010, 02:05 PM   #266

abol_fa مرد

abol_fa آواتار ها

حالت من:
پرچم کشور من :

هارمونیکس از راک بند 3 پرده‌برداری کرد
هارمونیکس به طور رسمی خبر ساخت راک‌بند3 را اعلام کرد. خبر ساخت این عنوان از طریق صفحه فیس‌بوک استودیوی هارمونیکس اعلام شده است.
در این خبر این‌گونه آمده است: " هارمونیکس در حال ساخت راک‌بند3 است و این عنوان در تعطیلات پایان سال جاری میلادی به بازار عرضه خواهد شد. این بازی به تهیه‌کنندگی MTV Games مراحل ساخت را پشت سر می‌گذارد و مسئولیت نشر آن به عهده الکترونیک‌آرتز است. این بازی باردیگر سبک ریتمیک را متحول خواهد کرد. همان‌طور که هارمونیکس این کار را در بازی‌های گذشته خود راک‌بند، راک‌بند 2 و راک‌بند:بیتل‌ها انجام داده بود. اطلاعات بیشتر در این مورد اعلام خواهد شد."
خبرها حاکی از این است که راک‌بند3 از سال گذشته مراحل ساخت خود را آغاز کرده، زمانی که دنی هریسون مشاور ارشد این عنوان اعلام کرد، می‌خواهد راک‌بند3 نواختن موسیقی را به مردم آموزش دهد. راک‌بند3 به همراه راک‌بند گروه Green Day دومین عنوان از این سری در سال 2010 خواهد بود.

- ROCK BAND 3
سازنده: Harmonix Music Systems
ناشر: MTV Games/Electronic Arts
سبک: ریتمیک
پلت‌فرم: نامشخص
تاریخ انتشار: نامشخص 2010 میلادی
قدیمی 03-10-2010, 11:13 PM   #267

abol_fa مرد

abol_fa آواتار ها

حالت من:
پرچم کشور من :

معرفی دنباله سری Jagged Alliance بعد از یک دهه
به نظر می‌رسد بالاخره بعد از یک دهه شاهد دنباله واقعی عنوان Jagged Alliance باشیم. تهیه‌کننده‌ی آلمانی کمپانی bitComposer حق انتشار بازی را از کمپانی Strategy First خریداری کرده و امیدوار است در سال آینده بازی جدید را عرضه کند.
مدیرعامل کمپانی bitComposer آقای ولفگانگ دوهر در این‌باره چنین می‌گوید: " عنوان Jagged Alliance 2 بیش از یک دهه پیش منتشر شد و هنوز هم یکی از پیشتازان این سبک به شمار می‌رود. طرفداران وفادار بی‌شماری منتظر دنباله‌ی این بازی هستند."
"بسیار خوشحالیم که حق انتشار این بازی کلاسیک را برای کمپانی bitComposer خریداری کردیم و می‌خواهیم موفقیت عناوین گذشته این سری را ادامه دهیم. ما قصد داریم جلوه‌ی تازه‌ای به این عنوان ببخشیم و در عین حال مشخصه‌های اصلی بازی‌های گذشته را نیز حفظ کنیم."
این برای سومین بار است که Jagged Alliance 3 معرفی شده است. بعد از خریداری حق انتشار بازی از سازنده اصلی استودیوی Sir-Tech Software، کمپانی Strategy First دو عنوان Jagged Alliance 3D و Jagged Alliance را در سال 2004 معرفی کرد. اما بعد از مشکلاتی که در مراحل ساخت به وجود آمد، نتیجه به لغو ساخت بازی داد. بعد از این اتفاق Strategy First با دو استودیوی روسی به نام‌های Akella و F3games شراکتی را آغاز کرد که ظاهراً به نتیجه‌ای نرسیده است.
با این حال هیچ‌گاه ادامه بازی ساخته نشد و تنها طرفداران دوآتشه به یاد این بازی ماندند. باید ببینیم استودیوی آلمانی bitComposer موفق به ساخت ادامه بازی خواهد شد، کاری که هیچ‌گاه Strategy First نتوانست به نتیجه برساند.

قدیمی 03-10-2010, 11:14 PM   #268

abol_fa مرد

abol_fa آواتار ها

حالت من:
پرچم کشور من :

عرضه بیش از 5 میلیون نسخه فاینال فانتزی 13
سکوئرانیکس به تازگی اعلام کرده، بیش از 5 میلیون نسخه فاینال فانتزی13 را در سراسر جهان عرضه کرده است. تنها 3 میلیون نسخه در آمریکا و اروپا عرضه شده و 2 میلیون نسخه از ماه دسامبر سال گذشته میلادی وارد بازار ژاپن شده است.
سری فاینال فانتزی از 20 سال پیش تا به حال کار خود را آغاز کرده و تا به امروز بیش از 96 میلیون نسخه از این سری در سراسر جهان عرضه شده است.
فاینال فانتزی 13 روز گذشته برای دو پلتفرم PS3 و 360 در دو شهر لندن و سان‌فرانسیسکو پا به بازار کشورهای غربی گذاشت.

- Final Fantasy XIII
سازنده: Square Enix
ناشر: Square Enix
سبک: نقش‌آفرینی
پلت‌فرم: Xbox 360, PS3
تاریخ انتشار: 18 اسفند 88 (آمریکای شمالی و اروپا)
قدیمی 03-12-2010, 08:58 PM   #269

abol_fa مرد

abol_fa آواتار ها

حالت من:
پرچم کشور من :

عنوان جدید Red Faction در ماه مارس سال 2011 میلادی
آقای دنی بیلسون از کمپانی THQ اعلام کرد، عنوان بعدی Red Faction در ماه مارس سال 2011 میلادی(اسفند 89) وارد بازار خواهد شد.
در مصاحبه‌ای با سایت Joystiq آقای بیلسون اشاره کرد، عنوان جدید مخلوطی از دو عنوان اول این سری و عنوان آخر Guerrilla خواهد بود.
آقای بیلسون می‌گوید: " بازی جدید سری Red Faction را متحول خواهد کرد. ما تصمیم داریم تا به بازی‌های گذشته این سری رجوع کنیم، چرا که 80 درصد از آن‌ها در مراحل زیرزمینی واقع شده بود."
ماه گذشته کمپانی THQ به طور رسمی خبر از ساخت عنوان جدیدی از این سری داد. به احتمال زیاد در کنفرانس E3 پیش‌رو خبرهای بیشتری در این مورد خواهیم شنید.
قدیمی 03-12-2010, 08:59 PM   #270

abol_fa مرد

abol_fa آواتار ها

حالت من:
پرچم کشور من :

آخرین نمرات داده شده به بازی ها توسط مجله ی Edge
آخرین نسخه از مجله ی معتبر Edge عرضه شده و به BF: Bad Company 2 نمره ی 8/10 را داد . GoW 3 نیز نمره ای مشابه دریافت کرد . در زیر لیست نمرات داده شده توسط Edge را می بینید :
  • Final Fantasy XIII – 5/10
  • God of War 3 – 8/10
  • Battlefield Bad Company 2 – 8/10
  • No More Heroes 2 – 7/10
  • Aliens vs Predator – 5/10
  • Yakuza 3 – 6/10
  • Sakura Wars: So Long, My Love – 7/10
  • Just Cause 2 – 7/10
  • PB Winterbottom – 8/10
  • Calling – 5/10
  • Infinite Space – 8/10
  • Alice in Wonderland – 7/10